Smíchejte kávu, med, kakao (holandské), koření, česnek, limetkovou šťávu a sójovku. Vepřové kotlety opepřete, vložte do mísy a zalijte marinádou. Několikrát maso v marinádě otočte a nechte v lednici alespoň 12 hodin (max. 48 hodin).
Dobrý den, je tam sojovka (moje je poměrně slaná, ale existuje víc druhů a každý solí jinak), nicméně můžete přisolit podle chuti - ale raději bych až po upečení.
Tento recept mě zaujal,proto jsem ho vyzkoušela.Když jsem viděla,do čeho mám maso naložit,tak jsem se zhrozila.Nicméně jsem ho tam dala a po naložení udělala.NESKUTEČNÁ MŇAMKA .Opravdu nebát se toho a zkusit to .Dělala jsem z vepř.panenky s pečeným bramborem a zeleninu.
dobrý den - zapomněla jsem dodat - káva by měla být vychladlá :-)
já dala turka ale bez lógru - připravené v presovači na kávu... z překapávaného by to taky šlo... a pokud byste to lógrové jen opatrně slila tak, aby usazenina zůstala v hrnku, taky by se nic nestalo... V té marinádě se to stejně potom znovu usadí... Je to ale jenom na vás, jakou variantu si vyberete (třeba i tu rozpustnou :-) )