Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketový makovec
Kotlety na smetaně II.
Kokosová roláda II.
Vepřové koleno v zelí
Perník s jablky 2
Banánová bleskovka - dort
Těstoviny s kozím sýrem
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Smažený bílý chřest
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rumové kuličky s kokosem
Kakaové išelky
Sněhové pusinky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Linecké cukroví krok za krokem