Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rumové koblihy
Masové závitky
Karibská kuřecí stehna
Slaný řecký koláč
Fenyklový salát s pomerančem
Dalamánky z chleba
Drobenkový kokosový koláč s tvarohem
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Výborný jahodový dort
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Ořechy s krémem
Nejlepší vaječný likér
Vosí hnízda III.