Kýtu nakrájíme na širší nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, společně osmahneme, podlijeme trochou vody, přidáme nakrájené feferonky, mleté chilli papričky, nudličky kapie a okurky, kečup a krátce podusíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
satelit
|31. 3. 2015 23:06
Dobrý den, vařte si co chcete a z čeho chcete, ale pak si pojmenujte třeba Jožo nebo Lojza a ne "Katův šleh"! Disciplína patří i k vaření a je nezbytné dodržovat receptůru pokud vařím např. Katův šleh. Učte se!
bedomedo60
|20. 6. 2014 22:58
a je to super ked naplníte týmto zemiakovú placku a tiež pridávam lečo
FrantaGG
|12. 5. 2014 15:26
Super recept, dal jsem tam i trošku tabasca a má to správnej říz kurňa. ;-)
Jarda
|29. 11. 2012 18:31
Pěkný den.
Doporučuji ještě pár věcí k jinak výbornému receptu.
Lžíci worcesteru
Červeno papriku nakrájet na nudličky
Kousek slaniny-orestovat s masem
Raději to dělejte na sádle...je to přeci jenom vepřové a klasický olej tak chuťově nikdy nebude lahodit.
Místo Chilli bych dal chilli omáčku-je delikátnější
Pokud vše chete mít labužnické tak doporučuji koupit malou skleničku leča a bez nálevu dát tak dvě lžíce.
Jinak Eidam na tu naši českou chuť a parádu.
Toto mě pouze napadlo,když jsem dělal tento recept.
Jinak moc pěkné...parádně jsem se přejedl :-[
Zdeněk
|20. 11. 2012 17:39
Okurky dělají kaťák kaťákem. Taky jsem z toho poprvé měl trochu strach... ) Když je to více do kysela tak stačí dosladit cukrem. Chutná s hranolky a tatarkou. Pivo to taky nezkazí!
Taky to mám moc ráda.Dělávala jsem to v restauraci a to tam dost frčelo.Ale neznám to s okurkama,chilli papričkama a feferonkama.Feferonky a chilli papričky nemusím ale s okurkama to vyzkouším.
Dělala jsem z kuřecího masa s bramboráčky, při podávání jsem posypala strouhaným sýrem, Je to dobré. Když mě honí čas recept zjednoduším tak, že opeču okořeněné kuřecí maso a pak přiliji sklenici leča a skleničku sterilované kapie, přidám feferonku, okurku vynechám. Trochu podliji přidám trochu vegety a nakonec lehce zahustím malou lžičkou solamylu rozmíchané v trošce studené vody. Přidávám i česnek. Za 1 :-)
Anonym
|31. 5. 2010 16:51
vyborné,dělala jsem jídlo pro 17 lidí a všichni si to chválili.Mňamka
petr fff
|2. 5. 2009 20:32
chutné,rychlé a velmi dobré.vynechal jsem okurku a dal na topinku
Kateřina
|28. 6. 2008 18:57
Zrovna jsem dojedla,je to rychlé a skutečně moc dobré..
mamka rebelka
|12. 10. 2007 16:07
J e to opravdu moc fajn povedlo se to
Anonym
|25. 8. 2007 10:40
recept
Tereza J.
|27. 7. 2007 19:07
Janka, u nás sa vraví, že ostré jedlo páli 2x ))
Jana V.
|27. 7. 2007 03:18
O ostrém jídle se u nás říká,že tak pálí,že by narovnalo i kudrnaté vlasy.Už jsem vařila mnohokrát,nejvíc nám to vážně chutná s topinkami.
Helena Breburdova
|7. 2. 2007 16:36
Výborné,moc jsme si pochutnali,díky za prima recept.
Blažena Halušková
|1. 2. 2007 16:18
Tak feferonku jsem dala opatrně jenom jednu (ale i s jádry) a musím říci, že se mi potí i palce u nohou. Ale jinak velmi pikantní (tu okurku jsem taky vynechala).
Haggi Haggi
|7. 9. 2006 17:53
Na to ze moc nevařím,tak se mi to vcelku povedlo.Jenom s tím chilli jsem to trošku přehnal,ale o mě je známo že mám hubu z plechu,tak jsem to vydržel:-D
Jana
|12. 8. 2006 10:08
Dobré,jen ty okurky mi v tom nechutnaly,příště dám místo nich čerstvou papriku.Naloženou kapii jsem dávala také.Chutné s topinkami nebo americkými bramborami.
Titus
|11. 8. 2006 17:27
Je to bašta!!!!Jinak se toto jídlo nedá nazvat.
Jirka
|3. 8. 2006 15:15
Musim říci, že tohle jídlo je opravdu dobrý! A zvladne ho i clověk, kterej toho moc nenavaří.. Pokud nejni k dispozici sterilovana zelenina, lze pouzit i syrovou papriku a rajcata, jen o neco dele podusit.. Cesnek i mleta paliva paprika se osvedcily, diky za radu.. Pokud to presto pak nema ten smrnc, doporucuji opatrne davkovat tabasco a dovede se to k dokonalosti.. ;-)
Anonym
|29. 7. 2006 17:11
a z kuřátka to jde taky - pro ty co si hlídaj cholesteról :o)
Soňa B.
|29. 7. 2006 11:16
Je to vynikající, doporučuji.
Petra
|28. 7. 2006 22:12
Asi před 2 roky,jsem tento recept objevila v kuchařce,je moc dobrý a rychlý,jen tam nedávám chilli papričky
Ladian
|8. 5. 2006 13:15
Recept je dobrý, jen jsem to ještě vylepšil dvěma stroužky česneku.. A bylo to super, moc jsme si pochutnali.
Jarda
|28. 4. 2006 16:49
Super recept !!!!Je to dobrota, diky za napad.Jarda
Anonym
|31. 10. 2005 11:54
Taky jsem ho zkoušela.Doma hned jídlo poznaliže ho už jedli v restauraci.A chutnalo!
Ladif
|2. 6. 2005 15:53
příloha malé bramboráčky perfektní!
Anonym
|9. 5. 2005 16:34
Katův šleh jsme podávali s bramborovými plackami a je to výborné!
Radka Macháčková
|9. 5. 2005 09:00
Musím říci, že to je výborné! A pokud nemáte po ruce mlété chilli papričky - nezoufejte. Při přípravě tohoto pokrmu můžete použít i mletou pálivou papriku. Sama jsem to vyzkoušela a na chuti to nic nezkazí.