Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Chlebové knedlíky
Kuře a la kachna II.
Lívance s tvarglemi
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Krémová zeleninová polévka
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Gratinovaný květák
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi