Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Boubínské bramboráčky
Kuřecí játra na olivách a víně
Staročeská svíčková bez masa
Bílá čokoláda do formiček
Rybí pomazánka II.
Buchta alá medovník
Sekaná z ovesných vloček
Závin z listového těsta s česnekem
Žemlovka s tvarohem a jablky
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Zeleninový salát s klíčky
Kachní prsa s nudlovým salátem