Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pivní salát
Pravý upírský bramborák
Rychlá kachna z kuřete
Pampeliškový med II.
Chřestové rizoto
Červená tofu pomazánka
Výborné koblížky z trouby
Květáková (brokolicová) rýže
Rizoto s hlívou
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rumové kuličky s kokosem
Kakaové išelky
Sněhové pusinky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Linecké cukroví krok za krokem