Na jemno nakrájenou cibulku osmahneme na oleji a přidáme na plátky nakrájené, očištěné žampióny. Okořeníme vegetou, případně jiným kořením, a osmahneme žampióny do zlatova. Podlijeme trochou vody a přídáme postupně kostky apetita.
2
Za stálého míchání necháme sýr rozpustit. Povaříme 3-5 min, podáváme s těstovinami.
to není recept ale vtip vegetu bych vůbec nedával cibuli taky ne.. spíš dochutit trochou česneku olej taky ne pokud tam není maso.. kuřecí nebo krutí by se hodilo.. místo vody radši mléko a dochutit bylinkama.. tohle je parodie na recept! :-D
antonin korber
|4. 9. 2015 05:40
Já dávám 2 kila <3
Anča
|20. 5. 2014 14:53
Kolik cibule ? :-(
Renata
|18. 2. 2014 22:10
vynechala jsem vegetu, pouzila jiny taveny syr a take pouzila kureci nudle ale bylo to take super ;-) díky za receptík
prostě a jednoduše to bylo V-Ý-B-O-R-N-É. Musím se ovšem přiznat, že jsem se na ty tři kostky apetita dívala nejdřív poněkud podezíravě, Nakonec se to ale povedlo a bylo to skvělé a já se olizovala až za ušima ;-)
Tyna
|14. 5. 2011 18:32
dobrý nápad!sice nevím, jakto bude chutnat, ale lučina je mnohem zdravější.
Dnes jsem ji měla k obědu. Byla skutečně jednoduchá, rychlá za 10 minut a strááááášně dobrá. Dala jsem místo Apetita (doma nebylo) smetanové trojúhelníčky a kousek Hermelínu, co se povaloval v lednici :-). A musím říct, že kombinace žampiony + Hermelín nemá chybu. Kořenila jsem troškou Vegety, špetkou majoránky a petrželovou natí. Vřele doporučuji! Simča
Markéta Kohútová
|24. 6. 2007 15:03
chutná, akorát jsem masožravec, tak jsem si tam řihodila na kostičky nakrájenou šunku. A přidala trochu majoránky.