• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Játra v sýrové omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Játra v sýrové omáčce

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra v sýrové omáčce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g játra drůbeží
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g tavený sýr např. Lipno s Nivou - má výraznější chuť
    • sůl
    • pepř mletý
    • kari
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na kousky, mrkev na nudličky, cibuli a slaninu na kostičky. Na lžíci oleje nebo sádla dáme opražit cibuli a slaninu. Přidáme játra a mrkev. Osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Ochutíme solí, pepřem a kari kořením. Pokud je šťáva vydušená, přilejeme trochu vody, abychom měli dostatek omáčky. Přidáme tavený sýr a necháme jej rozpustit. Podáváme s těstovinami nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová játra ve vinné omáčce

Vepřová játra ve vinné omáčce

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 11. 2013 15:48

    Chutná úprava jater, relativně rychle hotovo, jako oběd pro všední den doporučuji.

  • eva peterková | 6. 1. 2009 20:45

    Výborné!!!!Dělala jsem více šťávy a podávala s rýží.

  • Antonín siuda mgr | 26. 1. 2008 09:56

    Evropa za plotnou Nepovšiml jsem si, že by tento specifický aspekt poevropšťování byl ve významném záběru dnešní publicistiky, která každodenně pobývá u všelijakých evropských témat. Proto několik řádků na dané téma: „Obžerství zahubilo více lidí než meč“ praví jedna antická moudrost. „Jídlo je počestná rozkoš těla“, tolik v protikladu říká moudrost středověká. V obou rčeních je uložená tisíciletá zkušenost lidí s jídlem. Nuzák, dostane-li se k soustu, nebo nedej Bůh do pánského stavu, nejen strhá koně, jak si povšiml už Shakespeare, ale nezřízenou žravostí strhá svůj břich a poškodí si útroby. Máme ještě v živé paměti žranice totalitních mocipánů. Vznikaly pak humorné situace jako ta, kdy na tribunách při pění internacionály, zatahujíce panděra, zpívali pupkatí tajemníci i tu pasáž v níž se nabádá: „již vzhůru všichni, již hlad zhnět“:Počestnou rozkoší těla je jídlo těm, kteří znají míru, umějí z přijímání živin učinit estetickou záležitost.

  • Marie Dubcová | 17. 12. 2006 20:03

    Skvělá obměna jídla z jater. Příjemná chuť,jen se po ní zaprášilo.Brzo udělám zase.

  • Jana Králová | 26. 11. 2006 01:00

    Je to moc dobré ,udělám to jako překvapení pro návštěvu,prostě super...

  • Dáša Daňková | 25. 11. 2006 20:30

    Dobrý večerMusím říci, že jsem také jedla na směsi HALALI jako paní ELA a bylo vynikající

  • ELA | 21. 11. 2006 13:11

    jedla jsem připravené na směsi "Halali" - vynikající!!!

  • Alena | 20. 11. 2006 10:55

    Tak jsem to v sobotu vyzkoušela, a moc nám to s manželem chutnalo, měli jsme to s rýži. Doporučuji, je to mňamka.

  • Aninka | 19. 11. 2006 09:39

    To je moc dobrý jídlo, vyzkoušejte, pokud máte rádi játra.

  • Adela Kmoníčková | 16. 11. 2006 19:19

    Dnes jsem zkusial uvařit.Je to rychlé,ale klasika je asi nejlepší.

  • Jana | 14. 11. 2006 11:32

    Zkusím...já tedy dělám játra jako na guláš a dokonce to jí i můj kamarád, který jinak játra nerad :-)) A hlavně nesmí být moc na jemno - zprotiveno ze školní jídelny...

  • Maruš | 3. 10. 2006 13:05

    Dobrý receptík,zase trochu jiný,játra bych mohla dnes a denně.Ale nejraději mám s topinkou,tak vyzkouším.Dík za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti Uzeniny & mleté maso
Maso Vnitřnosti Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Játra Kari Mrkev Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Roštěná mé babičky

Roštěná mé babičky

Tetino maso

Tetino maso

Lilkové lodičky

Lilkové lodičky

Mrkvovo-celerový salát

Mrkvovo-celerový salát

Lívance z podmáslí s borůvkami a javorovým sirupem

Lívance z podmáslí s borůvkami a…

Zapečený lilek s tuňákem

Zapečený lilek s tuňákem

Brokolice (květák) se sýrovou smetanou - zapečená

Brokolice (květák) se sýrovou…

Kynutý beránek

Kynutý beránek

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

25
Čokoládový pudink
Čokoládový pudink
19
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…
19
Domácí majonéza
Domácí majonéza
18
Cosmopolitan
Cosmopolitan
15
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

  • Recepty.cz
  • Játra v sýrové omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact