• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játra s pórkem
Napište svůj komentář k receptu

Játra s pórkem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra s pórkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g drůbeží játra
    • drcený kmín
    • cukr
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • pórek
    • 1
      špetka zázvor
    • 0,50
      lžíce vegeta
    • rostlinný olej (Na smažení)

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na dlouhé tenké plátky a smícháme se Solamylem a vodou. Na rozehřátém oleji játra za stálého míchání prudce osmažíme. Když se kousky od sebe oddělí, přidáme na proužky nakrájený pórek, koření a na plátky nakrájený česnek. Smažíme 5 minut a podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játra ze selete - raz, dva

Játra ze selete - raz, dva

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Husí játra v lokši

Husí játra v lokši

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • milda | 22. 1. 2015 20:31

    Nevíš co je solamyl???si to vygoogluj :-)

  • Hanka kupova | 13. 10. 2009 13:39

    já dávám pul na půl kuřecí játra a prsa:-) mňam a místo zízvoru trošičku kari taky tak špetku

  • Jiří Vymětal | 11. 4. 2009 10:23

    Skvělé. Dá se taky trošku obměnit: Na 300g jater 600g cibule na kolečka, místo pórku a 6 lžic sojové omáčky.....výborné s chlebem !!

  • Jazzinka | 22. 10. 2007 09:13

    Recept výborný, vnitřnosti obecně moc nemusím, ale tohle mi chutnalo. Tu cizinu bych zas tak nepodceňovala, prostě jen každý vaří z toho, co je na trhu dostupné. Když budete vařit podle zahraničních receptů, taky vám tu budou chybět ingredience.Já třeba postrádam v Čechách koření "french onion" a nekalorický "olej" ve spreji, co jsem používala ve Státech.

  • Karel Marek | 29. 8. 2006 20:42

    Místo jater dávám kuřecí prsíčka a do solamylu ještě vmíchám bílek. Ostatní postup shodný.

  • Pavla | 11. 5. 2005 12:12

    Kolik mám dát té vody do toho solamylu.Má to být těstíčko nebo kaše?Nedovedu si to představit.Děkuju

  • Jana z VM | 10. 5. 2005 08:52

    Solamyl je bramborový škrob, takže určitě i v Austrálii něco takového bude. Ale jak se tak člověk kouká na různé komentáře k receptům, vidí, že opravdu nejlepší "vybavení" pro kuchtění je u nás ve starém dobrém Česku !!! A to nás velice těší. Je prostě vidět, že jinde v cizině jsou úplní žabaři, co se týče rozmanitosti surovin....

  • eva | 10. 5. 2005 04:56

    mohl by mi nekdo poradit, co je to 'solamyl'? ziju v australii - nevim, jestli to tu vubec maji, resp. co presne mam hledat... uplne jsem zapomnela, co to je, jak to vypada, z ceho to je, a na co se to pouziva. teprve se ucim varit. diky za pomoc.

  • marcela slamdeckova | 15. 4. 2005 15:26

    jatra chutnala na veceri jsem ohrala pridala kecup ,dala na topinku a posypala syrem...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr Drcený kmín Drůbeží játra Pórek Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vegeta Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marokánky

Marokánky

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Ananasové řezy

Ananasové řezy

Cuketový dort

Cuketový dort

Bílý toastový chléb

Bílý toastový chléb

Zdravé sušenky

Zdravé sušenky

Rychlá perníková roláda

Rychlá perníková roláda

Babiččin rychlý jogurtový koláč

Babiččin rychlý jogurtový koláč

Jemný tvarohový krémovník

Jemný tvarohový krémovník

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

27
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
26
Dýňová tortila
Dýňová tortila
25
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
22
Klasické lečo
Klasické lečo
20
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Nešťastný Kristian Kodet (77): Milionová investice k pláči!

Nešťastný Kristian Kodet (77): Milionová investice k pláči!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

  • Recepty.cz
  • Játra s pórkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact