• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou

autor: Evunia
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g fazole
    • 1
      hrnek jáhly
    • 2
      ks brambory
    • 1
      ks kuřecí prsa
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 1
      lžička česnek sušený
    • 3
      ks vejce
    • 1
      ks masox /kuřecí rosolovitý od Knorr/
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks pórek
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      lžička rostlinné máslo

Postup přípravy receptu

1
Jáhly:
2
Na jeden hrnek jáhel - dva hrnky vody. Jáhly zalijeme a vaříme, dokud se voda nevsákne.
3
Pozor, aby se jáhly nerozvařily.
4
Na pánvi (používám wok nebo jinou hlubokou pánev) necháme roztéct lžičku rostlinného másla, přidáme nahrubo nastrouhanou cibuli, pořádně promícháme, poté přidáme jáhly a mrkev. Zakapeme sojovkou a dochutíme špetkou soli.
5
Stále promícháváme vařečkou, aby se netvořily hrudky.
6
Na pánvi z ušlehaných vajec uděláme omeletu, nakrájíme na nudličky a přidáme do jáhel. Vše znovu dobře promícháme.
7
Kuřecí prsa:
8
Pouze nakrájíme na nudličky, zakápneme sojovkou a dochutíme lžičkou česneku. Opražíme dozlatova.
9
Brambory:
10
Ve slupce umyjeme, necháme v hrnci 5 minut projít varem, posypeme majoránkou a necháme upéct v troubě.
11
Fazolová omáčka:
12
Přes noc namočené fazole vaříme úplně doměkka, přidáme 2 balíčky bujonu a celý pórek.
13
Když jsou fazole měkké, buď procedíme nebo rozmixujeme do kaše.
14
Osobně fazole cedím (prosívám). Syn fazole nejí, ale když je to omáčka, nepozná to a já mu říkám, že je to guláš, takže je sní. :)
15
Jestliže je omáčka hodně hustá, spíš jako kaše, přidáme ještě trochu horké vody.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Uzené maso s fazolovou kaší a…

Filé s bramborovo - fazolovou kaší

Filé s bramborovo - fazolovou kaší

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarda | 2. 11. 2015 10:48

    Podle obrázku to vypadá to spíš na otravu jídlem :-D

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Oběd Pečení Vaření Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek sušený Cibule Fazole Jáhly Kuřecí prsa Majoránka Masox Mrkev Pórek Rostlinné máslo Sojová omáčka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Zakryté hovězí plátky

Zakryté hovězí plátky

Univerzální bramborové těsto

Univerzální bramborové těsto

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Noky se špenátem

Noky se špenátem

Ostružinový řez

Ostružinový řez

Domácí čokoládová zmrzlina

Domácí čokoládová zmrzlina

Špenátovo-vločková polévka

Špenátovo-vločková polévka

Proužky  portobello ve strouhance

Proužky portobello ve strouhance

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

20
Salát z červené řepy se zakysanou smetanou
Salát z červené řepy se…
18
Kokosová kolečka
Kokosová kolečka
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Dršťková polévka podle mojí babičky
Dršťková polévka podle…
15
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Strach Sedláčkové o partnera Töpfera: Robotická operace tepny!

Strach Sedláčkové o partnera Töpfera: Robotická operace tepny!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Další doporučené recepty:

Jáhlové muffiny
Jáhlové muffiny
Jáhlové placičky s mrkví
Jáhlové placičky s mrkví
Jáhlové placky
Jáhlové placky
Jahodová bublanina
Jahodová bublanina
Jahodová limonáda
Jahodová limonáda
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
  • Recepty.cz
  • Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact