Kokosový dezert s Pedro bonbónky
Nepečený karamelový Lotus dezert /…
Jahodový Eton Mess (smetanový dezert…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.
Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?
Kuře v jogurtové marinádě II.
Senzační řezy z velkého plechu
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Lemon Pie / Citronový koláč
Bylinkový chléb (DUKAN)
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Dort z OREO sušenek
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi