Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Velikonoční tvarohový mazanec
Játrová nádivka na pekáč
Banánový chlebíček
Skvělé kakaové věnečky
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Kuřecí prsa na citronu
Citronový dort (řezy) s želé
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Penne s kuřecím masem, listovým…
Mexický těstovinový salát
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli