Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Zeleninová polévka s rýží
Sýrovo-vajíčková pomazánka
Košíčky z ledových kaštanů
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Kapustová polévka s vločkami a…
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Chřest s bešamelovou omáčkou
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles