Příjemně pikantní směs jablek a křenu vylepšená o trochu hovězího vývaru. Tato dobrota se skvěle hodí třeba k pečenému masu nebo k šunce. Vynikající spojení chutí si jistě ihned zamilujete.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Křenová pomazánka
Křenová pochoutka
Vejmrda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Perník II.
Černé trubičky
Šátečky - bezkonkurenční
Utopenci IV.
Smažený tvarůžek v hermelínu
Rajčatovo-paprikový salát
Jednoduché piškotové kornoutky
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Kouzelný vaječný koňak
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi