:-)
Supeeer ;-)
Vyborna :-)
Vyborna :-)
Vynikající, nase jedna z nejoblíbenějších :-) ;-)
Vynikající, nase jedna z nejoblíbenějších :-) ;-)
Jednoduchá a vynikající.Pro vůni jsem si přidala trochu skořice.Doporučuji.
Buchta je vynikající jen jsem přidala trochu skořice a stálo to za to jen se po ní zaprášilo
Fajn recept, ale jen s polovinou cukru.
Včera jsem upekla a je fakt výborná. Dokonce chutná moc i dceři, která jinak buchty moc nejí :-)
Nikde není uvedená doba pečení, tak pro nás začátečníky uvádím, že jsem jí pekla v předehřaté troubě na 165 stupnů tak 30 minut. Je dobrá, akorát pokud jsou jablíčka sladká dala bych mín´cukru .
tak jsem neodolala názorům a udělala a je teda SUPER - jednoduchá, moc dobrá - až žravááá, fakt super, hlavně je rychlá. Jen příště omezím ten cukr dám tam 1/2. díky moc dávám 1***********
zkouším na jak dlouho a na kolik stupnu ji mam pect? :-\
Dneska sem pekla a byla vyborná :-)
Buchta je opravdu výborná. Jen jsem dala méně cukru a stačilo. :-)
Také jsem buchtu dnes vyzkoušela a musim říct,že se zakysanou smetanou navrch je opravdu výborná!! ;-)
letim pro jablka a peču :-D
Taky jsem ji vyzkoušela, je to vážně skvělý recept Jablka jsem ale nastrouhala, přidala trochu rebarbory co mi zbyla z minulého pečení a omylem jsem jablka zasypala k odležení jen s cukrem a olej přidala až s ostatníma surovinama....Ale i tak se moc povedla a asi i vzhledem k rebarboře mi nijak zvlášť sladká nepřišla
Fakt dobrá, narazila jsem tady na ní náhodou, a je fakt Super!! <:-) :-) chutnala i dětem... :-)
po x-tí ,perfektní vysledek.osobně si pouze upraviji mnozství jablek,dávám cca o polovinu víc a super.dekuji za recept. :-D ;-)
Výborná buchta, mokrá, vláčná. Přidala jsem i ořechy i rozinky v rumu, moc doporučuji!
Buchta je super, na mě trochu moc sladká.
Jsem začátečnice, takže heslo: "pečeme" je pro mě široký pojem :-\ , snad už to tu nezaznělo, ale na jak dlouho a na kolik péci? Děkuji. :-[
Super právě jsem buchtu upekla je moooc dobrá
Buchta byla moc dobrá. Jenom jsem měla problém s tím, že se mi při krájení drolila. Jablka jsem nechala sice odstát asi 2 hodiny, ale tím to asi nebylo. Jinak ale byla opravdu "super".
dnes jsem pekla z posledních 6ti jablíček, mooooc dobrá. hodnotím 1
Znám a doma dělám také.Je rychlá a vynikající a nadýchaná.
Hodnoceno za jedna.Opravdu vláčná i po dvou dnech buchta.Rychlá a nenáročná na přípravu a chutná.Já ji nenechala odležet hodinu ,ale jen asi 15 min a pohoda.Doporučuji.
Nad obrazkem jsou 4 ikony,kliknete na to zlute psanicko v pravo
může mi někdo prosím poraditm jak přidat tecept do oblíbených, nějak se mi to nedaří, díky za pomoc
Vyborna buchta!!!Jen jsem ji delala jako pani Vera z Dc. s vajickama.dekuju za recept.Davam za 1.
Dobrá buchta vhodná na snídani či ke kávě, dala jsem více jablek tím pádem bylo méně těsta takže trochu nedržela tvar a drobila se..jinak chutově moc dobrá, vláčná, polevu jsem nedala a vůbec mi tam nechyběla. Je to jednoduchý recept, zkuste to
Jablky nešetřím, dám jich tolik, kolik se vejde třeba 10 kousků , také záleží na velikosti... a ořechů klidne čtvrtlitrový hrnek a půl hrnku rozinek... cukru dávám jen jeden hrnek a pak si říkám, že toho můžu sníst víc :-))
Opravuji = není zapotřebí ...
Doopravdy suprová buchta. Tak, jak píše Věra z DC = není zapotřeby polévat čokoládou a s ořechy nešetřit. V buchtě krásně křupou. Jablíček jsem dala 8. Receptík si zaslouží velkou 1.
Buchta je výborná, krásně nadýchaná a vláčná. Dala jsem víc jablek a určitě to neuškodilo, je to možná jen víc "mokré". Jen to nebylo tolik sladké, dala jsem méně cukru, ne že bych chtěla, ale blbě jsem to přečetla. Příště přisladím. Díky za recept. Ivana
Nany, ta buchta je tak dobrá, že když si vezmu kousek, tak pomalu vrčím, když se ke mě někdo přiblíží :-))) Až ozkoušíte, budete mít taky co dělat, abyste neslupli celej pekáč !
Včera jsem dělala, a byl moc dobrý. Mňam. Dávám za jedna.
Paní Věro - myslíte osm jablek ???? Mám jich dost , tak bych byla jen ráda , ale přijde mi to hodně , tak ať to nepokazím . . .
Nyní, kdy je jablíček dost jsem opět upekla buchtu a opět nezklamala. V receptu není postup pro začínající kuchařky moc podrobný a tak píši svůj již vyzkoušený: Smíchám krájená jablíčka+cukr+olej+rozinky+ořechy a nechám odpočinout. Mezitím si smíchám hladkou mouku+kakao+sodu+kypřící prášek, pak ušlehám 4 vece do krásné pěny. Mouku dobře promíchám s jablíčkovou směsí a nakonec vmíchám našlehaná vejce. Dávám jednou tolik jablíček čím víc tím lépe. je to ŇAM doporučuji vyzkoušet.
Moooc dobrá, opravdu není třeba polévat čokoládou. Dávám tak dvě hrstě (i více) ořechů a rozinek. V této době, kdo má padaná jablíčka na zahradě prima recept.
Tento recept mi byl povedomy...jelikoz jsem ho uz pekla. Je zde pod nazvem mamincina jablecna buchta. Kazdopadne je to moc dobre a jedle :-)
Je to výborná buchta. Polila jsem jí čokoládou, moc všem chutnala. Babičce jsem musela napsat recept. Určitě budu péct častěji. Za tento recept Nany moc díky.
Tento recept taky znám pod názvem Amer.buchta.Je dobrá.
Tento recept dělám také - pod názvem Americká buchta. Ale dávám půl na půl hladkou a polohrubou. Je opravdu vynikající a vláčná.