Je to výborné, strouhaný sýr jsem vynechala (nebyl po ruce), dala jsem víc zeleniny (podle receptu 5 rajčat, 5 paprik, 3 cibule), přidala jsem ještě česnek a fakt to nemá chybu, ta směs brambor se zeleninou je mňamka !!! :-) , dávám velkou jedničku...
Pečte do změknutí masa a brambor, pokud si nejste jista, tak pichnete vidlickou, to opravdu poznate kdy je hotovo ;-)
laura
|23. 9. 2012 16:49
prosim vas jak se do dlouho pece a na kolik stupnu dekuju
Darča
|23. 8. 2012 12:32
Super recept! Včera odjela mamča, s bráchou a s babičkou na dovolenou k moři tak je domácnost na mně. Hledala jsem co bych udělala dobrého tátovi a příteli na oběd, až přijedou z práce a tenhle mě zaujal a také proto, protože jsme měli plno stehen v mrazničce. Jelikož mají rádi oba trochu ostřejší jídla, přidala jsem tam ostré koření na ty stehna a pikantní omáčku ale jen trochu. Měla jsem strach, co z toho bude ale bylo to opravdu výborné a chlapy jen pochvalovali, určitě to zase udělám zas až přijede mamča :-\
Zrovna to mám v troubě,připravuju na oběd rodičům..Už to voní,já ososbně si myslím,že kombinace zeleniny,kuřete a sýru je vždy jen dobrá-nejlepší,takže pro mě už teď jednička.A rodičové vyzkoušejí i něco jiného než pečené stehna na klasiku ) I když nutno podotknout,že maminka je vyhlášená paní kuchařka,která taky ráda experimentuje pouze s fantazií a chutí...A daří se JSem hold po ní :-D
Zrovna to mám v troubě,připravuju na oběd rodičům..Už to voní,já ososbně si myslím,že kombinace zeleniny,kuřete a sýru je vždy jen dobrá-nejlepší,takže pro mě už teď jednička.A rodičové vyzkoušejí i něco jiného než pečené stehna na klasiku ) I když nutno podotknout,že maminka je vyhlášená paní kuchařka,která taky ráda experimentuje pouze s fantazií a chutí...A daří se JSem hold po ní :-D
Z-Zuzi
|12. 10. 2010 13:47
Výborný receptík! :-)
Naďa Málková
|27. 8. 2010 11:38
také nmám římský hrnec,ale obyčejný oválný hrnec se skleněnou poklicí (tudíž lze dát i do trouby).Jinak já ho dělám skoro stejně (je fakt úžasné a super),akorát nic nepodlévám vodou, protože zelenina si pustí šťávu a když si to nandám na talíč a brambůrky rozmačkám vidličkou s tím sosíkem, tak je to úplně úžasné. Taky všem moc chutná a všichni jej dělají rádi, je to snadné a máte vše hotovo v jednom hrnci za ,,chivlku,, :o)
Krocanisko s
|8. 7. 2010 23:45
dnes jsem zkusil,vazne super, thumbs up .-)
marcela
|10. 6. 2007 19:47
TENTO RECEPT DĚLÁVÁM TAKY A MUSÍM ŘÍCT ŽE CHUTNALO ZATÍM VŠEM KOMU JSEM TO UVAŘILA ,NEBO DALA RECEPT.JE TO RYCHLÉ A HLAVNĚ VŠE V JEDNOM PEKÁČI,TAK NENÍ ANI NÁDOBÍ.
Jana z VM
|13. 2. 2007 13:58
Dost podobné s receptem "Kuřecí stehna po Řecku".
Vlasta Vejvodova
|13. 2. 2007 13:39
Jsem jedna z těch co římský hrnec navlastní :0(
Myš
|13. 2. 2007 13:17
Delam neco podobneho, ale davam jeste nakrajene zelene olivy a koreni provensalske a zalévám jednou malou konzervou drcenych rajcat, ono se to spoji s olejem a udela se takova ta dobra stavicka...
Hana Rožníčková
|13. 2. 2007 10:39
To se dá krásně udělat v římském hrnci, a nemusí se to podlívat. Dobrý nápad.