• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Italské kuře II.
Napište svůj komentář k receptu

Italské kuře II.

autor: vejvik3
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 27
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italské kuře II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí maso stehna
    • 5
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 10
      ks brambory
    • 2
      ks paprika
    • 200
      g tvrdý sýr
    • oregáno
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Na plech dáme olej, přidáme nakrájená rajčata, brambory na čtvrtky, cibuli na kolečka a papriku na proužky.
2
Vše okořeníme bazalkou, oregánem, osolíme a opepříme.
3
Přidáme okořeněná stehna, podlijeme trochou vody a dáme péct.
4
Na závěr pečení posypeme strouhaným sýrem a na chvíli ještě dopečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italské kuře

Italské kuře

Italské špenátové rizoto - co dům dal

Italské špenátové rizoto - co dům dal

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 12. 7. 2018 23:47

    Přijatelné, ale opakovat netřeba.

  • Oneilka | 22. 7. 2014 21:45

    Nedávala jsem sýr,ale i tak to bylo výborné. Dala jsem víc zeleninky a česnek.

  • seba | 26. 2. 2014 14:26

    syrovy to jist nebudes a spaleny asi taky ne :-|

  • Allice95
    Allice95 | 26. 2. 2014 14:11

    je to super recept, akorát mě trochu rozhodilo, že tu není doba jak dlouho se to má péct...

  • Danci.v
    Danci.v | 28. 11. 2013 13:01

    Luxusní!! Určitě doporučuju a dávám 1!

  • Vlasta Novák | 30. 10. 2013 14:55

    Testovací komentář ;-)

  • milacik100
    milacik100 | 24. 10. 2013 12:03

    bylo to strašně dobré, nedala sem tam sýr, ale dala sem tam česnek ještě

  • srdicko1 | 23. 5. 2013 16:24

    Moc dobre, jen jsem nedala syr protoze jsem na nej zapomnela;)

  • resskaM | 17. 2. 2013 21:13

    moc dobré, jednoduché, akorát jsem přidala česnek, jinak není co vytknout. fajn nedělní jídlo.

  • Zuzka
    Zuzka | 21. 1. 2013 14:46

    Sýr jsem taky nedala, po ruce byl, ale já na něho zapomněla. Příště přidám ještě ten česnek, jinak to nemá chybu, vynikající jídlo.

  • Tereza76 | 11. 1. 2013 08:54

    Je to výborné, strouhaný sýr jsem vynechala (nebyl po ruce), dala jsem víc zeleniny (podle receptu 5 rajčat, 5 paprik, 3 cibule), přidala jsem ještě česnek a fakt to nemá chybu, ta směs brambor se zeleninou je mňamka !!! :-) , dávám velkou jedničku...

  • Tereza76 | 11. 1. 2013 08:51

    Pečte do změknutí masa a brambor, pokud si nejste jista, tak pichnete vidlickou, to opravdu poznate kdy je hotovo ;-)

  • laura | 23. 9. 2012 16:49

    prosim vas jak se do dlouho pece a na kolik stupnu dekuju

  • Darča | 23. 8. 2012 12:32

    Super recept! Včera odjela mamča, s bráchou a s babičkou na dovolenou k moři tak je domácnost na mně. Hledala jsem co bych udělala dobrého tátovi a příteli na oběd, až přijedou z práce a tenhle mě zaujal a také proto, protože jsme měli plno stehen v mrazničce. Jelikož mají rádi oba trochu ostřejší jídla, přidala jsem tam ostré koření na ty stehna a pikantní omáčku ale jen trochu. Měla jsem strach, co z toho bude ale bylo to opravdu výborné a chlapy jen pochvalovali, určitě to zase udělám zas až přijede mamča :-\

  • JanaDe
    JanaDe | 7. 7. 2012 13:12

    Musím jen pochválit. Opravdu jsme si pochutnali. Měla jsem ještě kousek pórku, tak jsem ho tam taky přidala. Určitě to udělám znovu.

  • pe3
    pe3 | 3. 2. 2011 11:10

    Zrovna to mám v troubě,připravuju na oběd rodičům..Už to voní,já ososbně si myslím,že kombinace zeleniny,kuřete a sýru je vždy jen dobrá-nejlepší,takže pro mě už teď jednička.A rodičové vyzkoušejí i něco jiného než pečené stehna na klasiku :)) I když nutno podotknout,že maminka je vyhlášená paní kuchařka,která taky ráda experimentuje pouze s fantazií a chutí...A daří se:) JSem hold po ní :-D

  • pe3
    pe3 | 3. 2. 2011 11:10

    Zrovna to mám v troubě,připravuju na oběd rodičům..Už to voní,já ososbně si myslím,že kombinace zeleniny,kuřete a sýru je vždy jen dobrá-nejlepší,takže pro mě už teď jednička.A rodičové vyzkoušejí i něco jiného než pečené stehna na klasiku :)) I když nutno podotknout,že maminka je vyhlášená paní kuchařka,která taky ráda experimentuje pouze s fantazií a chutí...A daří se:) JSem hold po ní :-D

  • Z-Zuzi | 12. 10. 2010 13:47

    Výborný receptík! :-)

  • Naďa Málková | 27. 8. 2010 11:38

    také nmám římský hrnec,ale obyčejný oválný hrnec se skleněnou poklicí (tudíž lze dát i do trouby).Jinak já ho dělám skoro stejně (je fakt úžasné a super),akorát nic nepodlévám vodou, protože zelenina si pustí šťávu a když si to nandám na talíč a brambůrky rozmačkám vidličkou s tím sosíkem, tak je to úplně úžasné. Taky všem moc chutná a všichni jej dělají rádi, je to snadné a máte vše hotovo v jednom hrnci za ,,chivlku,, :o)

  • Krocanisko s | 8. 7. 2010 23:45

    dnes jsem zkusil,vazne super, thumbs up .-)

  • marcela | 10. 6. 2007 19:47

    TENTO RECEPT DĚLÁVÁM TAKY A MUSÍM ŘÍCT ŽE CHUTNALO ZATÍM VŠEM KOMU JSEM TO UVAŘILA ,NEBO DALA RECEPT.JE TO RYCHLÉ A HLAVNĚ VŠE V JEDNOM PEKÁČI,TAK NENÍ ANI NÁDOBÍ.

  • Jana z VM | 13. 2. 2007 13:58

    Dost podobné s receptem "Kuřecí stehna po Řecku".

  • Vlasta Vejvodova | 13. 2. 2007 13:39

    Jsem jedna z těch co římský hrnec navlastní :0(

  • Myš | 13. 2. 2007 13:17

    Delam neco podobneho, ale davam jeste nakrajene zelene olivy a koreni provensalske a zalévám jednou malou konzervou drcenych rajcat, ono se to spoji s olejem a udela se takova ta dobra stavicka...

  • Hana Rožníčková | 13. 2. 2007 10:39

    To se dá krásně udělat v římském hrnci, a nemusí se to podlívat. Dobrý nápad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Grilování & BBQ
Maso Grilování Drůbeží Oběd Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Brambory Cibule Kuřecí maso Olej Oregáno Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jarní polévka

Jarní polévka

Kuřecí noky do polévky

Kuřecí noky do polévky

Králík po francouzsku

Králík po francouzsku

Letní linecký koláč

Letní linecký koláč

Listové řezy s rumovou polevou

Listové řezy s rumovou polevou

Bramborovo-pórková polévka

Bramborovo-pórková polévka

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

Rajčatový salát s balkánským sýrem

Rajčatový salát s balkánským sýrem

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

62
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se…
29
Smetanový cappuccino dort / řez
Smetanový cappuccino…
29
YESenická kuřecí prsa
YESenická kuřecí prsa
25
Dýňová tortila
Dýňová tortila
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Anistonová a její sídlo po Oprah: Obří změny na vile za 300 milionů

Anistonová a její sídlo po Oprah: Obří změny na vile za 300 milionů

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Další doporučené recepty:

Italské antipasti
Italské antipasti
Italské kari rizoto s králičím masem
Italské kari rizoto s králičím masem
Italské kuře
Italské kuře
Italské masové kuličky se špagetami
Italské masové kuličky se špagetami
Italské protlačované nudle - passatelli
Italské protlačované nudle - passatelli
Italské rizoto II
Italské rizoto II
  • Recepty.cz
  • Italské kuře II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact