Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové plátky pana nadlesního
Mrkvová pomazánka
Šlehačková roláda IV.
Hermelín v listovém těstíčku
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Noky se špenátem a ricottou
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Kotlety v omáčce s hlívou
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Rumové kuličky s kokosem
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky