Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvový dort s mandlemi
Netradiční rybízové řezy
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Majolková krkovička se sýrem
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Ruské vejce
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Cibulové kroužky
Rychlé karí s květákem a batáty
Francouzské brambory
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Rychlá mexická fazolová polévka
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…