• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Houbové batůžky z listového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Houbové batůžky z listového těsta

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houbové batůžky z listového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g listové těsto
    • 150
      g čerstvé houby
    • 50
      g sýr
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      pepř mletý
    • olej
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nadrobno nakrájíme a orestujeme na oleji. Přidáme nakrájené houby, osolíme a podusíme do měkka. Necháme vychladnout, přidáme strouhaný sýr a promícháme. Dosolíme, opepříme. Těsto vyválíme a vykrájíme kruhy s průměrem 15 cm. Do středu koleček dáme náplň a okraje zdvihneme a přitlačíme k sobě jako batůžek. Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Báječný vanilkový řez z listového těsta - krémeš

Báječný vanilkový řez z listového…

Masové taštičky z listového těsta

Masové taštičky z listového těsta

Jablkový závin z listového těsta

Jablkový závin z listového těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eshtilnw rzfqxenpd eshtilnw rzfqxenpd | 7. 1. 2008 23:19

    ryfgjscn epclo gsanik myftbqav opham ikobgez ybtvu

  • Jana Pátková | 18. 11. 2007 18:42

    Ona to Petra asi moc nepochopila, přece tady máme recepty z "naší hlavy ?" ,které jsme někde získaly ? jako my holky - ale kde ? u mámy, babičky, v novinách, časopise a protože každý z nás nebere veškerý tisk, tak se rádi podělíme o dobrý recept, který jsme někde přečetli ale už zase všichni i ti ostatní, jo a mimochodem, někdo z nás uvaří a vylepší a potom nám to tady naservíruje jak se říká přímo na talíř a tak to má být, ne ? Dobrou chuť, Jana.

  • Daniella O. | 18. 11. 2007 16:42

    Petro, ze se Terezka podepisuje jako autorka je jedine dobre, protoze mi to velmi usnadnuje vyhledavani. Casto hledam recept podle autora. Nekdy totiz neni cas probirat se dlouho recepty a experimentovat.Jeji jsou odzkousene a jeste nikdy u nas nezklamaly. Na rozdil od Vas nemam moznost si casopis Dobre jidlo kupovat, protoze jsem v zahranici a je mi srdecne jedno, jestli je recept z casopisu, z televizniho poradu nebo od sousedky.Mam radost,ze muzu obohatit nas jidelnicek a nejvetsi odmenou jsou vylizane talire. Klidne pridejte nejaky recept ze zmineneho casopisu, ktery jste si oblibila a uvidite, ze udelate radost i mnoha dalsim, kteri nemaji moznost do nej nahlednout. Jak udelat bramborovy salat, kure na paprice nebo koprovku prece take nikdo nevymyslel, ale jsou to stare rodinne recepty a je krasne, ze autorky se chteji podelit o zkusenosti maminek a babicek.

  • Jana T. | 18. 11. 2007 14:42

    Terezo, díky za recepty ať jsou vaše nebo převzaté.

  • Di | 18. 11. 2007 13:19

    Vždyť je to jen dobře, že sem recept přepíše někdo, kdo má s jeho přípravou zkušenosti, tudíž má vychytané případné problémy. A my ostatní se ho pak můžeme ptá jak na to. Je zbytečné hrát si v tomto případě na ochranu autorských práv. Aby Recepty prostě kolují, je to jejich specifický život.

  • Tereza J. | 18. 11. 2007 10:35

    Poznám aj recepty z českých časopisov, ktoré na Slovensku nevychádzajú, pretože si ich pravidelne v Čechách kupujem. A som rada, že tu sú, nie každý má možnosť si všetky časopisy kupovať, a nedovolím si mať pripomienky k ich autorkám. O autorstve sme sa tu bavili už niekoľkokrát a bolo povedané aj to, že autorom receptu sa myslí ten, kto recept vložil. Nalistujte si stránky, popozerajte, poprečitujte. Prajem pekné varenie a pečenie :)))

  • Tereza J. | 18. 11. 2007 10:29

    Milá Petra, časopis Dobré jedlá kupujem od začiatku jeho vydávania, teda už roky. Nekupujem ho preto, aby som ho doma skladovala, ale preto, že podľa neho varím a pečiem. A nielen ja. Príklad : 3bit - koláč, ktorý ak sa dobre pamätám, bodoval na prvom mieste v TOP 10, je tiež z tohto časopisu a ja som ho tu nepridala. Tiež vám vadí, že je z tohto časopisu ? Ak by sme tu písali len recepty, ktoré sami vymyslíme, tak by bol tento web veľmi chudobný. Mimochodom, koľko receptov ste vymysleli vy ?!? Nie upravili, ale skutočne vymysleli. Všetky recepty, ktoré sú tu odo mňa, skutočne varím, niektoré viac, niektoré menej často, až na jeden jediný, ktorý som napísala a nevyskúšala. To som aj pri danom recepte uviedla. V niektorých slovenských časopisoch a novinách sú uverejnené aj moje recepty a nemám námietok, ak ich niekto podá ďalej. Od toho predsa sa tie recepty píšu. Je tu veľa receptov, ktoré poznám z českých a slovenských časopisov, pretože ich pravidelne kupujem.

  • Věra z Dc | 31. 10. 2007 08:09

    Petro, i já si zde občas zapíši recept, který mě chutná a nevadí mi jestli ho mám od sousedky, z novin a nebo z kuchařky, vím jen, že až budu tu dobrotu hledat, tady je vždy při ruce a můžu se ještě podělit o radost z toho jak chutná jiným. Myslím si, že když chutná, na podpisu záležet nemusí :-) . Pro ty co zde jsou častěji pak vědí, že Terezka má recepty, které opravdu fungují :-)) Já například Vámi uvedený časopis nemám a tento recept se mi líbí. Přeji Vám krásný pohodový den :-))))

  • Petra Nová | 30. 10. 2007 21:54

    Chcela by som sa opýtať pani Terezy,prečo sa podpisuje pod recepty ktoré prebrala z časopisu Dobré jedlo. A takýchto receptov je tu viac.

  • Lusinda | 29. 10. 2007 19:19

    Oli já slintám...to musí být skvělé.Děkuji za tip.

  • Olga | 29. 10. 2007 18:21

    Toto je vynikajúce, ja robím plnku tak, že mrazenú zeleninovú zmes s hribami trocha podusím na oleji , ochutím, nechám vychladnúť,naplním štvorce listk.cesta,na to položím kúsok syra s plesňou alebo údeneho, preložím ako šatoček,potriem vajcom a pečiem,okraje dobre stlačím vidličkou.Najlepšie sú ešte teplé.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé houby Cibule Listové těsto Olej Pepř mletý Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koule ze Salka

Koule ze Salka

Bábovka z jogurtu

Bábovka z jogurtu

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Kokosovo-čokoládová buchta s…

Borůvkový tvarohový dort

Borůvkový tvarohový dort

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Francouzská bageta

Francouzská bageta

Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí

Pečené vepřové plátky v debrecínském…

"Braunýs"

"Braunýs"

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

26
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
16
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
14
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
12
Dukátové buchtičky
Dukátové buchtičky
12
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Další doporučené recepty:

Houbová škvarková pomazánka
Houbová škvarková pomazánka
Houbová žemlovka
Houbová žemlovka
Houbové aglio olio
Houbové aglio olio
Houbové bramboráčky
Houbové bramboráčky
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky-zapečené
Houbové flíčky-zapečené
  • Recepty.cz
  • Houbové batůžky z listového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact