• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hlávkové zelí na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Hlávkové zelí na pivu

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg hlávkové zelí nakrájené, cca
    • 250
      g vepřová plec krkovice nebo kýta, cca
    • 150
      g uzené maso cca
    • 100
      g cibule cca
    • 2
      lžíce grilovací koření nebo sladká paprika, česnek, sůl
    • 5
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 3
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce olej
    • 500
      ml pivo 10°

Postup přípravy receptu

1
Zelí pokrájíme a dáme do větší mísy. Přidáme pokrájené vepřové i uzené maso, cibuli, koření, sojovou omáčku, protlak a hořčici. Vše v míse smícháme a nasypeme do olejem vymazaného pekáče, celé zalijeme pivem, přiklopíme a pečeme cca 1 -1,5 hodiny.
2
Během pečení jednou promícháme. Podáváme s chlebem a vychlazeným pivem.
3
Doba pečení záleží na druhu zelí (rané, letní, polopozdní, pozdní...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Dušené hlávkové zelí

Dušené hlávkové zelí

Kuře na pivu se šlehačkou

Kuře na pivu se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Plačková | 29. 3. 2017 12:03

    Děkuju, bylo to hooooodně dobrý :-)

  • Skarpa
    Skarpa | 20. 3. 2017 11:31

    Okořenil jsem si to dle sebe, přidal trošku chilli a moooc dobrý

  • Marketa | 6. 4. 2016 13:02

    Nic pro deti, ty si daly krupicovou kasi, ale my si teda posmakli maximalne!!!!!

  • Mr.michaler | 9. 4. 2015 15:41

    to fajné ;-)

  • Monika | 2. 10. 2014 19:34

    Vynikající! Měli jsme s bramborami a potom i s kynutým knedlíkem. Byla to bašta ;-)

  • Hedvikova | 3. 9. 2014 20:26

    o melo tedy uspech

  • Radka | 17. 1. 2014 15:39

    Zvolila jsem brknedlíky místo chleba. Zelí bylo výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Uzené Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Hlávkové zelí Hořčice plnotučná Olej Pivo Rajský protlak Sojová omáčka Uzené maso Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hamburger úžasné chuti

Hamburger úžasné chuti

Karamelové oplatkové řezy

Karamelové oplatkové řezy

Květák s kakaem

Květák s kakaem

Medové perníčky od babičky

Medové perníčky od babičky

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Jednoduchý (nejen) rajský salát

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

58
Citronovo-kuřecí polévka
Citronovo-kuřecí polévka
52
Dýňové pudinkové řezy
Dýňové pudinkové řezy
39
Grilovaný květák (brokolice)
Grilovaný květák …
39
Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě
Karamelizovaná ryba v…
34
Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
Marinovaný losos s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Hermelínový salát se smetanou
Hermelínový salát se smetanou
Himalájská campa cestovní, základní recept
Himalájská campa cestovní, základní…
Hladká Ančka
Hladká Ančka
Hlávkové zelí s těstovinami
Hlávkové zelí s těstovinami
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Hlávkový salát s anglickou slaninou
Hlávkový salát s anglickou slaninou
  • Recepty.cz
  • Hlávkové zelí na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact