Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Škvarkové pagáčiky
Staročeská svíčková bez masa
Dýňový kompot s ananasovou šťávou
Brokolicová polévka IV
Nivová pomazánka s mascarpone
Kokosová žmolenka (drobenka)
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Česnekové řízky na smetaně
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci