Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinované steaky
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Magdiny plátky
Ďábelské fazole
Tetino maso
Vepřový steak s hranolkami
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Domácí paštika II.
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Rumové kuličky s kokosem
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky