Poté přidáme na pánev a zprudka osmažíme, aby maso neztvrdlo. Dále přidáme špenát, pokud máme mražený, necháme ho předem trochu povolit, a pokud je čerstvý, chvíli ho podusíme.
Špenát necháme s masem prohřát. Nakonec přidáme smetanu a až nám omáčka začne bublat, zhruba po 5-10 minutách zaprášíme lžící mouky. Podáváme se špagetami nebo gnocchi. Můžeme ještě zasypat sýrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Fana
|11. 11. 2016 17:02
Nevěděl jsem honem rychle, co všechno do toho patří, tak jsem použil Váš recept a výborné... :-[
Jenom jsem tam dal víc listového špenátu, lehce zahustil hotovou světlou jíškou od Knorru a navrch posypal nastrouhaným sýrem...