• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Fregola alla campidanesee
Napište svůj komentář k receptu

Fregola alla campidanesee

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fregola alla campidanesee
Fregola alla campidanesee
Fregola alla campidanesee
Fregola alla campidanesee
Fregola alla campidanesee
Fregola alla campidanesee
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 5
      g anýz
    • extra panenský olivový olej
    • 360
      g vepřové maso čerstvé salsicce
    • 1
      l zeleninový vývar
    • šafrán 0,2g
    • 250
      g rajčata oloupaná
    • sůl
    • pepř mletý
    • 100
      g sýr pecprino
    • bazalka
    • 360
      g těstoviny fregola

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi opečte anýz a rozdrťte ho na prášek. Na větší pánvi rozehřejte trochu oleje a vložte rozkrájenou klobásu. Vidličkou ji mačkejte, aby se rozdělila na menší kousky. Jakmile začne pouštět tuk, přidejte anýz.
2
Přilijte trochu zeleninového vývaru a vsypte šafrán. Vařte, a když se vývar trochu zredukuje, přidejte rajčata. Osolte, opepřete a nechte zhoustnout.
3
V kastrolu vařte těstoviny stejně jako risotto. Lehce je orestujte na oleji, přilijte vývar (poměr: 1/3 těstovin, 2/3 vody) a vařte na mírném plameni. Asi po 9 minutách, když jsou uvařené na skus čili al dente, přidejte omáčku a ještě 1 minutu povařte, aby se spojily chutě. Vypněte hořák, vsypte pecorino a pořádně vmíchejte trochu oleje, pak přiklopte na 1 minutu pokličkou.

RADA: Jak uvařit těstoviny?

4
Pokrm podávejte s několika lístky bazalky a zakápnutý olejem.

RADA: Jak na čerstvou bazalku po celý rok?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Malloreddus alla campidanese

Malloreddus alla campidanese

Gnocchi alla casa

Gnocchi alla casa

Spaghetti alla Carbonara po italsku

Spaghetti alla Carbonara po italsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Fusilli
Pokrmy Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anýz Bazalka Extra panenský olivový olej Pepř mletý Rajčata oloupaná Šafrán Sůl Sýr Těstoviny Vepřové maso Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka s vaječným koňakem

Bábovka s vaječným koňakem

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

Rychlá pikantní pomazánka na jednohubky

Rychlá pikantní pomazánka na…

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Ořechové kostky - miniřezy

Ořechové kostky - miniřezy

Luxusní punčák

Luxusní punčák

Chřest na másle

Chřest na másle

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

23
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
11
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
10
Pizza těsto z pizzerie
Pizza těsto z pizzerie
9
Bazalková pasta / pesto
Bazalková pasta / pesto

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Nedělní Aha! 2.11.2025

Nedělní Aha! 2.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Další doporučené recepty:

Frankfurtská polévka s hlívou
Frankfurtská polévka s hlívou
Frankfurtská polévka s houbami
Frankfurtská polévka s houbami
Františky
Františky
French toast
French toast
Frikadelky s letní zeleninou
Frikadelky s letní zeleninou
Fritatta s cuketou
Fritatta s cuketou
  • Recepty.cz
  • Fregola alla campidanesee
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact