• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Francouzské brambory trochu jinak
Napište svůj komentář k receptu

Francouzské brambory trochu jinak

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 75 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzské brambory trochu jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks brambory
    • kuřecí maso nejlépe zavařené
    • 2
      ks párky
    • kysané zelí
    • 1
      ks cibule větší
    • sůl
    • mletý kmín
    • grilovací koření
    • provensálské koření
    • koření na rožnění
    • 1
      špetka tymián
    • tvrdý sýr
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme do měkka brambory v celku a ve slupce.
2
Na tuku osmahneme cibulku přidáme na drobno nakrájený párek, maso a zelí, opékáme na pánvičce. Nakonec přidáme koření.
3
Smícháme masovou směs s nakrájenými brambory a necháme zapékat 15 minut. Na takto zapečené brambory klademe plátky tvrdého sýru.
4
Až je sýr roztečený, zalijeme smetanou a necháme dojít.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomas Zaplava | 11. 11. 2007 11:14

    jj je to parádní rcept fakt všem doporučuju

  • Alena Vokurková | 13. 5. 2006 20:29

    Dnes jsme meli k obedu, byly výborné, jen málo barevné. Příště obložím čerstvou zeleninou. Jinak vynikající!

  • Petra Synčáková | 14. 12. 2005 12:54

    Pokud vám neběhají slepice po dvorku,tak je lepší asi koupit maso,ale jinak se maso naporcuje naskládá do sklínek,do každé sklínky se dá trocha soli,půlka cibule,česnek a zaleje se to vodou.Pak to při 100 stupních zavařujete hodinku a půl.Potom vytáhnete sklenice,dáte je na stul víčkem dolu než schládnou a je hotovo:)

  • Václav Šmoranc | 11. 12. 2005 18:05

    Děkuji za recept je výborný...velice chutná,obměna francouských brambůrek.

  • Jaroslava Oumarová | 8. 12. 2005 14:18

    asi jsem neznalá věci, ale to zavařené kuřecí maso se dá koupit(kde?),nebo si ho zaváříte doma(jak?).děkuji za odpověď.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Grilovací koření Koření na rožnění Kuřecí maso Kysané zelí Mletý kmín Párky Provensálské koření Smetana ke šlehání Sůl Tuk Tvrdý sýr Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Mrkvový dort s mandlemi

Mrkvový dort s mandlemi

Vajíčkový salát se salámem

Vajíčkový salát se salámem

Pekanový koláč

Pekanový koláč

Tuňáková pomazánka s olivami

Tuňáková pomazánka s olivami

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

25
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
22
Slovenské rohlíky
Slovenské rohlíky
16
Tvarohová šarlota s ovocem
Tvarohová šarlota s…
15
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Francouzské brambory trochu jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact