• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Flamendří česnečka
Napište svůj komentář k receptu

Flamendří česnečka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Flamendří česnečka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřový vývar
    • česnek
    • cihla Uzená
    • vejce
    • brambory

Postup přípravy receptu

1
Do vývaru z masa dáme vařit nadrobno nakrájené brambory. Na jednu porci asi jedna veliká. Když jsou brambory měkké, přidáme majoránku a pustíme do ní vejce. Nakonec dáme česnek.
2
Každý podle své chuti. Na dno taliře si připravíme nakrájenou uzenou cihlu na kostičky a můžeme nandávat na talíř. Může se přidat i nakrájená šunka i opečené chlebové kostičky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

15 minutová česnečka

15 minutová česnečka

Zeleninová česnečka s krutony

Zeleninová česnečka s krutony

Masová česnečka

Masová česnečka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marcela kyselova | 12. 4. 2007 15:19

    Polévka super!Skvělý vyproštovák

  • Linda | 23. 3. 2005 10:59

    Je mi 18,poprvé sem se opila a maminka mi uvařila tuhle polívku a ta mě postavila na nohy.Díky Bohu za ní.

  • Petr Kazik | 17. 2. 2005 21:47

    Taky davam syrove vajicko az do horke polevky a jeste jsem salmonelu nedostal a vajicko funguje, navic jsou rana, kdy clovek ma pocit ze uz tezkou salmonelou trpi a hur uz byt nemuze, takze je to vlastne jedno

  • Maida | 12. 2. 2005 23:17

    Petře Kozubku a ještě jste neměl salmonelu?

  • KOZUBEK PETR | 12. 2. 2005 15:54

    JÁ TO VAJÍČKO DÁVÁM AŽ KDYŽ JE POLÉVKA NA TALÍŘI A MÍRNĚ HO ROZŠLEHÁM

  • Jan Loukota | 3. 2. 2005 14:23

    Je opravdu vyborna, po probdele noci...nejen, ze me postavila na nohy, ale mi i chutnala :o))

  • Milan | 31. 1. 2005 10:46

    Určitě se dá použít i masox!

  • Maida | 28. 1. 2005 18:25

    nedal by se místo vývaru z masa použít vývar z masoxu?

  • Petra | 28. 1. 2005 12:21

    S uzemnou cihlou to má opravdu šmrnc.Brambor dávám míň,nemáme rádi moc husté polévky.Dala jsem vepřový vývar a je to super.Jaký dáváte vy?

  • Lenka | 27. 1. 2005 15:18

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela k obědu.Je vynikající.Doporučuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cihla Vejce Vepřový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

Étonnant jablkový koláč

Étonnant jablkový koláč

Francouzské kuře II.

Francouzské kuře II.

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Kančí gulášek od Veru

Kančí gulášek od Veru

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Špaldové sušenky bez cukru

Špaldové sušenky bez cukru

Bylinkovo-okurkový nápoj

Bylinkovo-okurkový nápoj

Malinový nepečený dort

Malinový nepečený dort

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

18
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
18
Chuťovka z cukety
Chuťovka z cukety
13
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
13
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
13
Domácí smažené brambůrky s chilli omáčkou
Domácí smažené brambůrky…

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

Další doporučené recepty:

Fitness ovesné vafle
Fitness ovesné vafle
Fitness sendvič
Fitness sendvič
Fitness špagety s hovězím masem
Fitness špagety s hovězím masem
Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Flammekueche aneb Ohnivý koláč
Flammkuchen
Flammkuchen
Flank steak s hráškem a fazolkami
Flank steak s hráškem a fazolkami
  • Recepty.cz
  • Flamendří česnečka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact