• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Fazolový guláš Santa Fe
Napište svůj komentář k receptu

Fazolový guláš Santa Fe

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazolový guláš Santa Fe
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      plechovka fazole
    • 1
      plechovka rajčata oloupaná nakrájená - na pizzu
    • 1
      ks cibule velká - nasekaná na drobno
    • 1
      stroužek prolisovaný česnek
    • 2
      lžička mletý kmín indický - český nebrat
    • 1
      lžička chilli 1/2-1
    • 1
      lžička koriandr - mletý
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      svazek koriandr čerstvý
    • 8
      plátek pomeranč

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a česnek zpěníme na lžíci oleje. Přidáme kmín, chilli, koriandr a smažíme do zlatova. Přidáme fazole i s asi 1/4 nálevu a rajčata. Nesmí to být příliš "suché". Dobře promícháme, osolíme, opepříme a přivedeme k varu a dusíme na mírném ohni 15 minut, aby se chutě promísily. Pozor - nepřipálit!
2
Těsně před podáváním vmícháme nasekaný čerstvý koriandr. Na talíři ozdobíme 2-3 lžícemi zakysané smetany a podáváme s plátky pomeranče a chlebem. Doporučuji nechat uležet do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf

Fazolový guláš (nejen) s řepou -…

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bea Vinterová | 30. 1. 2007 19:44

    Guláš je velmi chutný .Dělala jsem jej v českém provedení,bez čerstvého koriandru a bez pomerančů.i

  • Anonym | 10. 12. 2006 00:04

    no, to mi pripomina tradicni michani ovoce ci sladkeho a slaneho - mexicani jsou na to zvykli (neni problem tam koupit syr v listovem teste posypany krystalovym cukrem..)ale muze to byt dobre az na ten pomeranc..ale sezenete u nas cerstvy koriandr??jsem momentalne v mexicu a tady to neni problem,stejne jako ostatni veci - cerne fazole v plechovce se stavou i pojem rajcata na salat u nas normalni neni.. ale v CR?

  • Petr Vácha | 31. 5. 2004 19:17

    no, sice sem to nedělal ale ty pomeranče bych asi nerozdejchal:-)

  • Daniela Klapkova | 21. 5. 2004 19:28

    teeeeeeda!Lahudka, je to rychle a fakt dobre.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny
Pokrmy Z luštěnin Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Fazole Koriandr Koriandr - mletý Mletý kmín Pepř mletý Pomeranč Prolisovaný česnek Rajčata oloupaná Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohovo jahodové knedlíky

Tvarohovo jahodové knedlíky

Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

Pečená francouzská bageta plněná…

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Avokadová pomazánka s uzeným lososem

Avokadová pomazánka s uzeným lososem

Dušené maso s hráškem

Dušené maso s hráškem

Smetanový dort s ovocem

Smetanový dort s ovocem

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

31
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Buřty na pivu
Buřty na pivu
14
Bábovka tvarohovo-kokosová
Bábovka tvarohovo…
14
Super jablkové knedlíky
Super jablkové knedlíky
13
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Fazolový guláš Santa Fe
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact