• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Fazolové lusky s rajčaty
Napište svůj komentář k receptu

Fazolové lusky s rajčaty

autor: Hrbek
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazolové lusky s rajčaty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks rajčata
    • 500
      g fazolové lusky zelené
    • 3
      zázvor čerstvý, 3cm
    • 3
      stroužek česnek větší
    • 2
      lžička kurkuma
    • 1
      lžička pepř celý cayenne
    • 0,50
      lžíce koriandr - mletý
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Spařte a oloupejte rajčata, nakrájejte na kousky. Fazolové lusky pokrájejte na 3 cm dlouhé kousky a trochu povařte. Slejte.
2
V hlubší pánvi na oleji lehce osmažte za stálého míchání na drobounko posekaný česnek a zázvor, ale nenechte zahnědnout. Přidejte mletý koriandr, červený pepř a kurkumu a míchejte. Koření začne krásně vonět. Přidejte na kousky nakrájená rajčata a trochu vody. Trochu povařte, až šťáva zhoustne. Přidejte uvařené fazolky, osolte a promíchejte.
3
Máme to rádi jako příkrm ke grilovanému masu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fazolové lusky se slaninou

Fazolové lusky se slaninou

Rajská polévka s fazolovými lusky

Rajská polévka s fazolovými lusky

Fazolkové lusky na smetaně od mé maminky

Fazolkové lusky na smetaně od mé…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kája | 30. 5. 2014 14:04

    Skvělé! Fazolovéí lusky nemám jinak moc ráda, ale tento recept je opravdu chutný :-) Zázvor tomu dodává říz :-))

  • kanclirova
    kanclirova | 24. 10. 2010 20:03

    Výborné! také jako hlavní bezmasé (vegetariánské) jídlo s jasmínovou rýží.

  • Apina Hrbek | 27. 1. 2009 20:39

    Dekuji Terezko, jsem rada, ze chutnalo.

  • Tereza J. | 27. 1. 2009 19:04

    Veni, vidi, vici...uvarené, zjedé, chválené, len neviem, či dostatočne. To korenie skutočne tak nádherne voňalo, že sa suseda prišla spýtať, čo varím. Fazuľky sú tak výborné, že manžel po ochutnaní nechcel žiadne mäso, len kúsoček chlebíka. Keby sa dalo, dám tých 1 viac :))))

  • Olga Smudková | 25. 7. 2007 10:13

    Výtečné, voňavé a dobrá příloha k pečené rybě

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Fazole Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Vegetariáni Vegani Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Fazolové lusky Koriandr - mletý Kurkuma Olej Pepř celý Rajčata Sůl Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

Jogurtový koláč II.

Jogurtový koláč II.

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Perníková buchta s jablky

Perníková buchta s jablky

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Jednoduchá (nejen) žampionovo-smetanová omáčka - rychle a chutně

Jednoduchá (nejen) žampionovo…

Jadran dort

Jadran dort

Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Rychlé červené karí s krevetami

Rychlé červené karí s krevetami

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
15
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Fazolová směs s mletým masem
Fazolová směs s mletým masem
Fazolové brownies
Fazolové brownies
Fazolové lečo
Fazolové lečo
Fazolové lusky se slaninou
Fazolové lusky se slaninou
Fazolové pivní párky
Fazolové pivní párky
Fazolové ragú se zeleninou
Fazolové ragú se zeleninou
  • Recepty.cz
  • Fazolové lusky s rajčaty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact