• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Fantastická krkovička
Napište svůj komentář k receptu

Fantastická krkovička

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fantastická krkovička
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      vepřová krkovice
    • 2
      červená cibule středně velké
    • tymián
    • šalvěj
    • olivový olej
    • slanina na každý plát masa - 2 plátky
    • 3
      stroužek česnek
  • Marináda
    • 0,50
      ks morca-della
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      lžička francouzská hořčice
    • olivový olej trochu
    • 4
      česnek 3-4
    • tzaziki
    • sojová omáčka trochu
    • vegeta
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Do pekáče nalejeme trošku olivového oleje, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, lístky šalvěje a tymiánu. Maso naklepeme, potřeme marinádou z obou stran, vložíme na cibuli. Česnek nakrájíme na silnější plátky a vždy 1 stroužek rozložíme na maso. Přikryjeme slaninou a necháme alespoň hodinu odležet. Před pečením podlejeme sklenicí vody, přiklopíme poklicí a pečeme při 175 °C (elektrická trouba) přiklopené hodinu, druhou hodinu už necháme péct bez pokličky, ať se upeče do křupava.
2
Marináda: morca delu, hořčici, olivový olej, sójovou omáčku, prolisovaný česnek a všechno ostatní koření smícháme. Pokud bude málo slaná přisolíme, ale pozor nepřehánět, protože navrch přijde slanina.
3
Příloha: doporučuji předem uvařené nové brambory ve slupce upečené v troubě - okořeněné, osolené a pocákané olivovým olejem, ale myslím, že i bramborovou kaší se nedá nic pokazit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Česneková krkovička na houbách

Česneková krkovička na houbách

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela Kosibova | 19. 6. 2006 10:05

    morca dela - zmes na spagety (paradajkovy pretlak, soja, kusky brav.masa)

  • Martina N | 19. 6. 2006 09:49

    Morca-della je zmes na špagety v konzerve ak myslí autorka to isté ako ja

  • Kuchařka on-line | 19. 6. 2006 09:18

    Prosím autorku o upřesnění co je "morca dela". Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Česnek Francouzská hořčice Hořčice Morca-Della Olivový olej Pepř mletý Šalvěj Slanina Sojová omáčka Tymián Tzaziki Vegeta Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Chlebové bramboráky

Chlebové bramboráky

Francouzské toasty sladké

Francouzské toasty sladké

Prominentní rýže

Prominentní rýže

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Snadná a rychlá hrachová polévka

Snadná a rychlá hrachová polévka

Černá čočka s tuňákem

Černá čočka s tuňákem

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

111
Houbový guláš
Houbový guláš
37
Staročeská svíčková od babičky, recept pro amatéry
Staročeská svíčková od…
36
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Bydlení stylistky krásek Kašákové i Šlégrové: Elegance a fascinující výhled!

Bydlení stylistky krásek Kašákové i Šlégrové: Elegance a fascinující výhled!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

  • Recepty.cz
  • Fantastická krkovička
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact