Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|16. 10. 2016 10:08
Dělala jsem dort mamce k narozeninám, povedl se a jen se po něm zaprášilo. O poměrech nic nevím, jestli jsou spatně nebo ne, ale když to nevyzkoušíte, tak prosím nepomlouvejte, Funakva.
funakva@seznam.cz
|17. 2. 2013 23:11
nevím, jak jste mohly péci podle tohoto receptu, poměry jsou špatné, chtěla bych vidět ty výtvory
Věra z Dc
|11. 2. 2008 12:56
Helčo02 já mám sice plynovou trouu, a tak mě stupně nezajímají beru to odhadem a vždy se povedlo, ale když mrkneš na pečení jiných dortů je tam uvedeno 180 stupňů no a délku pečení poznáš zkouškou špejlí ale až po určité době asi po 35-40 minutách
Helca02
|11. 2. 2008 11:45
muzete prosim konecne nekdo sdelit, na kolik stupnu a jak dlouho se ma pect ????????
Anonym
|10. 8. 2007 01:11
Šárko, nebolo by jednoduchšie miesto pohoršovania sa nad zaslanou fotkou upiecť torutu, odfotiť a poslať? Podľa Vašich komentárov by bola oveľa lepšia. Ináč si tiež nemyslím, že by bola zlá. Pekný deň.
Jitka Bublová
|25. 6. 2007 12:13
Podobný nastavovaný krém dělávám, jen z hrubé mouky místo hladké. Je fakt, že přísady nevážím a dávám od oka, ale krém niky neteče, je opravdu krásně tuhý a hlavně mnohem lehčí než klasické pouze máslové krémy a řekla bych, že lépe vyníkne chuť.
Katka B
|24. 6. 2007 22:59
Dělala jsem bráškovi k svátku a dopadl výborně! Jen místo prášku do pečiva jsem dala prášek do perníku, korpus namazala marmeládou a do krému přidala ještě pařížskou šlehačku. A krém vůbec nebyl tekutý - naopak, byl hustý a tuhý. Určitě všem doporučuju!!!
emo.pettu
|18. 5. 2007 13:07
vlastne sem tam jeste na korpus natrela trochu marmelady a pak sem to oblozila kolecky bananu, trochu jsem to teda pozmenila ) byl moc dobry
emo.pettu
|17. 5. 2007 19:34
dobry den, je mi 13 a se svou sestrou sme tenhle dortik delaly... musim rict ze byl celkem podobny tomu na obrazku, tak uvidime, jak bude chutnat, rozhodne ale super recept!! x))
Lenka
|29. 3. 2007 17:38
No ja teda nevim. Za prve si nemyslim, ze ten dort na fotce je nepovedeny!! Vypada moc dobre! Za druhe nejsem tak zkusena pekarka a moc by se mi hodilo, kdyby nekdo (nebo samotni autori receptu) popsal, jak dlouho se treba korpus ma pect, protoze jsem tady uz nekde cetla, ze je to velice dulezte). Takze moc prosim vsechny, jestli by nemohli byt trochu vstricnejsi vuci tem, kteri tech zkusenosti nemaji na konte tolik Diky moc za vsechny nove kucharinky
Anonym
|28. 3. 2007 09:47
Autorka receptu sice nejsem,ale v postupu přípravy je psáno....krásně tuhý krém
Kuchařka on-line
|28. 3. 2007 09:22
Foto vyměněno.
Vlasta Vejvodova
|14. 3. 2007 14:06
Paní Šárko,doufám,že vám i jiným udělám radost,když se zítra podíváte na nové recepty až dnes pošlu recept i foto na dorty,které jsou vzhledově hezčí a budou se snad líbit :0)!
Vlasta Vejvodova
|14. 3. 2007 14:01
Kakao přidávám tak,jak je uvedeno v receptu,do kaše dám 40 a pak k utřenému máslu ještě 60 g .
Anonym
|14. 3. 2007 13:45
Tak nevím, má být ten krém tuhý, nebo polotuhý? Mohla by se vyjádřit autorka, ale kde ji hledat :-)
Gábina Houšková
|14. 3. 2007 12:40
Mate mě u ingrediencí na krém dvakrát kakao, jednou 40g a podruhé 60 g. Paní Vlasto, kolik kakaa jste dávala do krému vy?
Šárka Tkáčová
|14. 3. 2007 12:34
Zdeni , právě proto můj komentář. Je mi jasné , že paní Vlasta přidala k receptu od jiné autorky foto , ale právě mě mrzí , že krém , který má být krásně tuhý a ve skutečnosti opravdu je - mám vyzkoušeno , dopadl paní Vlastě jak popisuje - polotuhá , tekoucí kaše.A korpus se mi nedrobil vůbec. Tak když se paní Vlastě nepovedl , což se může stát , tak je trošku naomalené to vyfotit a přidat autorce k receptu. Prostě si myslím , že paní Vlasta udělala někde při pečení chybu.
Vlasta Vejvodova
|14. 3. 2007 12:15
No fuj,napsala jsem to pod anonymem!
Anonym
|14. 3. 2007 12:13
Paní Zdeno,dělala jsem tento dort letos už dvakrát a postupovala jsem dle návodu a vždy jsem ho měla,jak už jsem psala,jedině že bych měla dát více másla nebo udělat hustší kaši (více hladké mouky)než je uvedeno v receptu,abych ho měla hustý jinak už nevím :0)
Zdena z JM
|14. 3. 2007 12:02
Já jsem tedy tento dort nezkoušela,ale podle mě,by z uvedených ingrediencí měl vzniknout krásně hustý krém.Neděláte paní Vlasto někde chybu?
Eva Mlýnská
|14. 3. 2007 11:20
Jak jsem z komentářů pochopila tak fotka této buchty není autorky receptu, ale nenechte se odradit, dort je dobrý.
Vlasta Vejvodova
|14. 3. 2007 11:18
Vím,že bych s tímto receptem neuspěla na mistrovství cukrařiny,ale mně to nevadí!Povedlo se,nikdo si nestěžoval,spíše chválili,jak chutná.Tak když tento dortík tak dobře znáte, měla byste také vědět,že korpus se dosti drobí i když ho máte předpečený z druhého dne a krém není hustý,ale spíše polotuhá,tekoucí kaše.Takže kdybych sebevíc kouzlila,tak bude vypadat,jak vypadá.
Šárka Tkáčová
|14. 3. 2007 06:40
Vlasti , budete se asi zlobit , ale ta fotka je strašná.Recept znám, dortík je výborný,známkovala jsem 1 už dávno . Nejsem autorkou receptu ale kdybych byla , tak by mě mrzelo , že takovou dobrotu degraduje fotka něčeho , co vypadá jako ...... něco , co se nepovedlo.Kdybych tento recept neznala , mě osobně by fotka odradila.Také se mi spousta moučníků nepovedla a ještě nepovede , ale fotím až když se povede. Tak se nezlobte a snad oceníte , že nepíši jako anonym , jak to tady někteří dělají .
Vlasta Vejvodova
|13. 3. 2007 19:51
Doufám,že se autorka tohoto receptu nebude zlobyt,že jsem zaslala foto,ale nemohla jsem si to odpustit.JE FAKT BOMBA,DĚLÁM ČASTO.