Mě tam moc neseděla k té řepě ta brynza. Ale návštěvě chutnala. Záleží na chuti každého ;-)
Majka Přidalová
|20. 6. 2007 11:22
I bez mixování česneku a řepy naprosto božská pomazánka. je pravda, že mladší děti pak vypadaly jako růžová prasátka a na tmavém chlebu vypadala barvička opravdu zvláštně, ale výsledný efekt byl více než použitelný a sežratelný, tudíž budu s úspěchem dělat i nadále
Kuchařka on-line
|8. 2. 2007 11:08
Opraveno.
MartinV
|7. 2. 2007 22:21
Ivano, recept jsem psal horkou jehlou jen co jsem dojedl :-) Brynza jde zároveň s tvarohem. Řepa by šla i vařená, syrová má však "pravý zemitý šmak" a navíc je to rychlejší. Zkuste případně od obojího polovinu ...
Ivana Přikrylová
|7. 2. 2007 16:04
Nějak se v postupu vytratila brynza, předpokládám že se mixuje s tím tvarohem. Ta řepa je fakt syrová? Já ji vždycky předem uvařím.