Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Vepřové plátky pana nadlesního
Třešňovo-čokoládové muffiny
Slaný řecký koláč
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Těstoviny zapečené s květákem a…
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Houbová bramboračka
Italské Tiramisu (Florencie)
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi