Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Falešné španělské ptáčky
Mrkvový salát - vitaminová bomba
Závitky v rýžovém papíru
Bramboráky z kyselého zelí
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Slané vínové cukroví
Čalamáda na špagety
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
Slaný chřestový koláč
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení