Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tatarská pomazánka na topinky
Krémová květáková polévka
Salát z červené řepy s křenem II.
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Zapečené plněné bagety
Pomazánka z uzeného masa
Hlávkový salát se smetanou
Banánové vafle s javorovým sirupem
Thajské žluté zeleninové karí
Grilovaný losos ve slanině
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem