Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Koláč s kokosem a šlehačkou
Kuřecí směs na houbách
Staročeský guláš
Pečené kuřecí s chřestem
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Pórková polévka se žampiony
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Zelňačka z uzených žeber
Klasická zelňačka
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…