Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Řecký gyros
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Zakázaná buchta
Arabské lodičky pide s různými…
Pečené kuřecí závitky
Plněné smažené brambory
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Puding s chia semínky a pomerančem
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše