Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Chudí rytíři
Kuřecí směs po staročesku
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Vajíčková pomazánka (DUKAN)
Vynikající vanilková zmrzlina
Kořeněný patizon v těstíčku
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Rychlé karí s květákem a batáty
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky