Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bábovka z majonézy
Cuba libre
Čokoládový korpus
Americký jablečný koláč s ořechovou…
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Pečený čaj - hruškový
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Kynutý koláč s tvarohem
Slaný chřestový koláč
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení