Tyto rezy mame velmi radi. Tentokrat jsem upekla jako dort, povrch nazdobila cervenym rybizem. Opravdu vynikajici :-)
Podľa návodu by som povedala, že nie priečne, ale celý korpus pozdĺžne na 2 polovice. Píše sa pozdlž dlhšej strany. Dostanete teda 2 pásy dĺžky plechu a v polovičnej šírke.
Překrojí se to vodorovně,nebo podélně?
vážně skvělý recept
Řez je vynikající,díky citronu má zvláštně nakyslou chuť.Povrch potřu zbylým krémem a posypu barevnými bombonky a nebo trochou čokolády.
Zkoušela jsem tento víkendu tyto řezy a byly opravdu vynikající. Těsto bylo tak akorát, po upečení vznikl vláčný piškot. Krém se taky povedl. Snědly se jako nic.
Také dělávám,těsto ještě ředím mlékem,aby se dalo lít na plech.
nevím, jestli jsem udělala něco špatně, ale těsto bylo docela tuhé, krém výborný.
Řezy skutečně nejsou vůbec sladké. Ono asi nejvíc záleží na tom kokik cukru dáte do krému. ten musí mít nákyselnou chuť. Jinak ideální je nechat šťávu z citronu krátce zahřát, vmíchat cukr, aby se rozpustil a až to vychládne, vmíchat do toho změklé máslo. pokud by byl krém příliš řídký, můžeme jej před rozetřením dát do chladničky ztuhnout.
400 g cukru na 120 g suchých surovin a 6 vajec, není to příliš? To musí být dost sladké ne?
Řekla bych, že může být dobré i použít místo citronu pomeranč. Nezkoušeli jste někdo? Jinak se solamylem jsem zatím nic nepekla. Jaký je vlastně jeho učinek, je těsto potom jemnější?
Máslo vmícháme do teplého základu, nebo až to vychladne ? Není lepší jej vyšlehat elektrickým šlehačem, nebo to vyjde nastejno ?