Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí polévka se svítkem
Ovocný dort
Koprovka podle Barunky
Náchodská krkovička
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Jahodová limonáda
Fazolky s kari rýží a masovými…
Kouzelný vaječný koňak
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi