• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Čertovský mls
Napište svůj komentář k receptu

Čertovský mls

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čertovský mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      plátek vepřové maso na nudličky, nejlépe nasoleného od včerejška
    • 50
      g slanina
    • 2
      ks cibule větší
    • 1
      stroužek česnek
    • 4
      ks párky
    • 1
      špetka pepř celý
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Slaninu nakrájíme nadrobno a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli (komu větší kousky cibule vadí, tak jí nakrájí nadrobno) a orestujeme. Přidáme maso, párky na kolečka, česnek, kečup a koření. Podlijeme a dusíme, až je maso měkké. Potom trošku zahustíme moukou a ještě chvíli podusíme.
2
Podáváme s pečivem nebo s hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Borůvkový mls s meruňkami

Borůvkový mls s meruňkami

Paprikový mls

Paprikový mls

Letní mls

Letní mls

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Isand | 29. 2. 2008 16:42

    přidala jsem ještě lžíci pikantní hořčice, pórek a zelenou papriku. Je to dobré i k bramboráku.

  • Lucie Harcová | 6. 11. 2006 08:06

    Den předem solím i kuře, pokud ho peču v celku a nikdy mi šťáva z kuřete nevytekla, totéž se týká i vepřového nebo hovězího masa, pokud nechci jinak kořenit a jen solím, zakápnu maso jemně olivovým olejem a je vždy křehké a šťavnaté.

  • eviku | 4. 11. 2006 22:22

    Souhlasím s Hankou, mám stejnou zkušenost. Něco jiného je zelenina, ta po osolení pouští vodu.

  • Hanka | 3. 11. 2006 10:10

    Neřekla bych, když si vyndám maso z mrazáku a dám si ho do ledeničky povolit, tak je pod ním loužička šťávy. Když ho po povolení naklepu a osolím, tak žádná loužička není, šťáva se drží v mase.

  • Ivana Přikrylová | 3. 11. 2006 10:05

    Pokud vím, tak se maso sice nakládá dopředu, ale nedoporučuje se solit den předem, protože sůl z něj vytáhne všechnu šťávu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Hladká mouka Kečup - jemný Párky Pepř celý Slanina Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

"Pravé" Baileys

"Pravé" Baileys

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Ledový salát se smetanou

Ledový salát se smetanou

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Ořechové rohlíčky Heda

Ořechové rohlíčky Heda

Rebarborový crumble se zakysanou smetanou

Rebarborový crumble se zakysanou…

Krémová polévka

Krémová polévka

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

21
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
14
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
10
Těstoviny "co dům dal"
Těstoviny "co dům dal"
10
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné…
10
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Další doporučené recepty:

Čerstvý špenát
Čerstvý špenát
Čertíkova pomazánka
Čertíkova pomazánka
Čertovská omáčka
Čertovská omáčka
Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Červená čočka se sýrem
Červená čočka se sýrem
Červená čočka se zeleninou (salát)
Červená čočka se zeleninou (salát)
  • Recepty.cz
  • Čertovský mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact