Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Vepřová pečeně se špenátem
Margotkové řezy
Bábovka triviální olejová
Sádlovky - recept po babičce
Hrnečkové knedlíky
Medové perníčky od babičky
Drobenková bublanina
Fofrperník
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Mexický těstovinový salát
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Focaccia
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem