Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Dobrý perník
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Valašská zelňačka s houbami
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Ořechové kostky - miniřezy
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Sýrová omáčka s těstovinami…
Kuřecí kari s mangem a rýží
Zimní minestrone
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky
Rumové kuličky s kokosem