Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hodolanská omáčka
Babiččiny "Francky"
Bramborová pomazánka II.
Mňamka z listového těsta
Maminčina drožďová pomazánka
Bramborové knedlíky se švestkami
Houskový knedlík z domácí pekárny
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Pohanka (nejen) se slaninou
Rychlé karí s květákem a batáty
Francouzské brambory
Rychlá mexická fazolová polévka
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…