• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Burgundský kotlík
Napište svůj komentář k receptu

Burgundský kotlík

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burgundský kotlík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hovězí maso
    • 4
      ks mrkev
    • 2
      ks cibule
    • 80
      g máslo
    • 4
      dl červené víno
    • petrželová nať
    • bobkový list
    • tymián
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Hovězí maso pokrájíme na malé kostky, mrkev na kolečka a cibuli nahrubo a vše osmahneme na másle. Potom podlijeme vínem, přidáme sůl, pepř, bobkový list a tymián a dusíme doměkka.
2
Chutná výborně s jakoukoliv přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Havlův burgundský guláš

Havlův burgundský guláš

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka.zima | 9. 11. 2013 11:30

    místo hovězího dělám tímto způsobem králíka a je to paráda :-)

  • Roman | 15. 10. 2013 10:36

    Vylepsenie: :) Toto jedlo robievame sice z rovnakych surovin ale trochu inak. Suroviny si nachystate 24 hod. dopredu. Maso nakrajate na vacsie kocky, pridate mrkvu, kusok petrzlenu, nahrubo pokrajanu cibulu a koreniny tak ako v recepte. Cele to zalejete vinom (ale pozor - naozaj idealne je pouzit celu flasu Pinot noir a to vino by malo byt aspon priemernej kvality, nie sudak za 1,50Eur). Nechate stat v chladnicke 24 hod. Potom nalev scedite a oddelite maso, zeleninu a nalev. Na rozpalenom masle maso osmahnete. postupne pridate zeleninu. Nakoniec podlievate nalevom v ktorom sa maso pacovalo a udusite domaka. Podavat s cerstvym bielym chlebom. Bozske!!! :)

  • Roman | 15. 10. 2013 10:36

    Vylepsenie: :) Toto jedlo robievame sice z rovnakych surovin ale trochu inak. Suroviny si nachystate 24 hod. dopredu. Maso nakrajate na vacsie kocky, pridate mrkvu, kusok petrzlenu, nahrubo pokrajanu cibulu a koreniny tak ako v recepte. Cele to zalejete vinom (ale pozor - naozaj idealne je pouzit celu flasu Pinot noir a to vino by malo byt aspon priemernej kvality, nie sudak za 1,50Eur). Nechate stat v chladnicke 24 hod. Potom nalev scedite a oddelite maso, zeleninu a nalev. Na rozpalenom masle maso osmahnete. postupne pridate zeleninu. Nakoniec podlievate nalevom v ktorom sa maso pacovalo a udusite domaka. Podavat s cerstvym bielym chlebom. Bozske!!! :)

  • Irča Š. | 26. 9. 2012 10:56

    Recept mne dle recenzí nalákal,chtěla jsem rodiče i manžela překvapit něčím novým,ale bohužel opravdu nám vůbec nechutnalo,ale ani jednomu

  • imagoimagor | 20. 4. 2012 15:42

    Pokud to děláte bez vína, tak už to není Burgundské hovězí, ale úplně jiné jídlo. Neříkám, že je to jídlo špatné, ale takový komentář je úplně mimo mísu. Asi jako byste chválila houbovou smaženici s tím, že ji děláte bez hub.

  • hanka | 16. 4. 2012 18:32

    Děláme to bez vína, v papiňáku a výborné. Dělám na oleji nikoli na másle. Přibližně v polovině dušení masa, přidám mrkev a dodusím. Vše v papiňuku na stupeň 2.

  • Simona Sek.
    Simona Sek. | 5. 12. 2010 20:45

    Teda tohle jsem nečekala! Fakt výborné! A to jsem ještě neměla tymián! Možná že jsem se ošidila o ještě lepší chuť! Teď ještě čekám,co tomu řekne moje drahá polovička. Ale i tak už teď dávám za 1.

  • hrusticka | 30. 10. 2010 11:44

    Přidávám se ke kladně hodnotícím lidem. Jednoduchý recept, výborná chuť. Rádi tímto jídlem překvapíme zbytek rodiny. Hodnotím 1*

  • poutnik 752 | 29. 6. 2008 10:44

    Nemám slov.....Naprostá paráda, tkvící v jednoduchosti přípravy a chutí (a to jsem neměl červené víno, nouzově jsem použil Kalifornské růžové).Moc děkuji za recept, je natrvalo zařazen do mojí kuchyně

  • Daniella O. | 4. 12. 2007 17:48

    Opravdu vyborne a jednoduche na pripravu.

  • Petule Petule | 25. 11. 2007 01:35

    Opravdu vynikajici, chut masa lahodna, musim ocenit i jednoduchost. Chutnalo cele rodine... a to pominu prijemne varenicko se zbytkem lahvinky :o)). Zdravim, pani Vero.

  • Hana | 19. 8. 2007 09:53

    vyborne pani vero uzasne to voni a ta chut neuveritelne dekuji moc

  • lucie kašparová | 21. 6. 2007 17:31

    moc mi to chutna, jeste se to ani nedovarilo a furt chodim uzirat.

  • biky | 2. 11. 2006 13:07

    jednoduche a vyborne

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Cibule Hovězí maso Máslo Mrkev Pepř mletý Petrželová nať Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím II.

Halušky se zelím II.

Slané jednohubky z listového těsta

Slané jednohubky z listového těsta

Fitness Makovec

Fitness Makovec

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Rebarborové muffiny

Rebarborové muffiny

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Avokádový dezert

Avokádový dezert

Tvarohové koblížky s jablky

Tvarohové koblížky s jablky

Doporučujeme

20 minut
Mexický těstovinový salát

Mexický těstovinový salát

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

116
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
100
Jablečný (hruškový) závin s tvarohem - kynutý
Jablečný (hruškový)…
87
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
85
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
73
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou, mangem, chilli, vanilkou i bez vaření
Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou,…
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
AHA.cz Dopita má nový byt! Stěhování od Agáty na spadnutí

Dopita má nový byt! Stěhování od Agáty na spadnutí

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Na zahradě u Světlany Nálepkové: Unikátní stavení z lodních kontejnerů! K čemu slouží a proč zpěvačka nepěstuje rajčata?

Na zahradě u Světlany Nálepkové: Unikátní stavení z lodních kontejnerů! K čemu slouží a proč zpěvačka nepěstuje rajčata?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Syn Jana Krause Adam: Obvinění ze znásilnění! V pátek ho čeká soud

Syn Jana Krause Adam: Obvinění ze znásilnění! V pátek ho čeká soud

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Barvy podle horoskopu: Jakými odstíny by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu obklopovat?

Barvy podle horoskopu: Jakými odstíny by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu obklopovat?

  • Recepty.cz
  • Burgundský kotlík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact