Na kostičky nakrájený kousek špeku osmažíme, přidáme zelí, masox a krátce podusíme. Dáme na plech rovnoměrnou vrstvu zelí a poklademe osolenými plátky bůčku. Na ně rozetřeme česnek, posypeme kmínem a trochou majoránky. Podlejeme a pečeme. Příloha: knedlík, nám chutná bramborový, ale klidně i brambory, prostě co kdo má rád.
robím to velmi často ale kedže deti moc bočik nemusia tak som to skusila i s iným bravčovým masom a je to super a po najnovšom to robím s kuracími prsíčkami alebo stehnami a je to super prsíčka nie su vysušene a aj stehnu dostanú vynikajúcu chut ibaže toho zelí musím urobit vela strašne im chutí
Výborný a jednoduchý jídlo! Jen jsem si měla dát tu práci a udělat poctivý bramborový knedlíky, dělala jsem z pytlíku a to byla jediná vada na chuti..
Marie Šindelová
|8. 12. 2009 07:01
Hledala jsem jídlo,které by chutnalo čtrnácti lidem a všichni byli spokojení.S bramborovým i houskovým knedlíkem to bylo super.Recept si zaslouží velkou jedničku!
FRANTA NOVÁK
|1. 2. 2008 16:19
STÁLO TO ZA HOVNO,DNESKA FAKT ASI LIDI JENOM KRADOU A MRDAJ
Tereza J.
|20. 1. 2008 19:39
Veľmi dobré, aj keď bravčové príliš nekupujem, tentokrát som kvôli kyslej kapuste urobila výnimku a urobila som dobre)) Jedlo bolo skutočne chutné)) Za 1.
šaman evža
|28. 2. 2007 09:13
Jednoduché,relativně levné,časově nenáročné a hlavně chuťově výborné.
Jitka H.
|8. 1. 2007 15:53
Klidně vynechte,sama jsem tam dávala libovou anglickou,aby to bylo trochu 'light'
Ivana Přikrylová
|8. 1. 2007 14:48
To musí být lahůdka, já asi vynechám ten špek, aby to nebyla tak velká kalorická bomba.