Grilovat je možné nejen maso. Kouřem provoněné je výborné také sladké letní ovoce. Připravte originální předkrm v italském stylu a pohostěte své blízké bruschettami s broskvemi a mozzarellou.
RADA: Jak na poslední kapku oleje
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Grilované broskve
Bruschetty s rajčatovou salsou a…
Grilovaný ananas se skyrem a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekané znojemské biftečky
Tvarohová štola
Bramborová pomazánka II.
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Koleno v alobalu na grilu
Kakaovo-kávový moučník
Papriky s rajčaty - sterilované
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Staročeská nádivka
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Rumové kuličky s kokosem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky