Grilovat je možné nejen maso. Kouřem provoněné je výborné také sladké letní ovoce. Připravte originální předkrm v italském stylu a pohostěte své blízké bruschettami s broskvemi a mozzarellou.
RADA: Jak na poslední kapku oleje
RADA: Uchovávání sýrů
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Grilované broskve
Bruschetty s rajčatovou salsou a…
Grilovaný ananas se skyrem a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočková polévka s uzeným masem
Kuře po francouzsku
Bramborové těsto-recept po babičce
Mléčná rýže se skořicí
Bramborovo-dýňové placičky
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Pečená vepřová plec s bramborem
Chlebová polévka
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky
Rumové kuličky s kokosem